Logo

Elke lyrische omschrijving van het werk van Guy Janssen schiet tekort. De sprekende kracht van zijn werk moet u vooral zien en voelen.

BEZOEK ONS

Page : SYMPIOSA

Share

SYMPIOSA

LIJST VAN SYMPOSIA EN DEELNAMES

Met deelnames aan verschillende internationale events toont kunstenaar Guy Janssen zijn werken ook vaak aan een breed publiek. Daarbij neemt hij ook regelmatig deel aan sympiosiaUit thuisbasis Hoevenen toont hij op zulke bijeenkomsten - tussen andere kunstenaars - zijn eigen beeldhouwwerk. 

OVERZICHT SYMPIOSIA

Kunstenaar Guy Janssen was daardoor onder andere aanwezig op een recent symposium in Tlaxcala in Mexico. En eerder ook al nabij Durbuy (België) op een symposia dat plaatsvond van 22 mei tot 7 juni 2015. In datzelfde jaar was hij ook aanwezig in Sprimont (België) op een gelijkaardige kunstenaarsbijeenkomst van 6 tot 30 augustus. Maar daarnaast ook op talrijke andere plekken zoals Kalmthout, As en Essen in België, Woerden, Borkel en Schaft in Nederland en Tula in Mexico.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen over één van deze symposia, wenst u de kunstenaar te contacteren voor een bijeenkomst of wenst u er meer informatie over? Neem dan contact op via de contactpagina.